Trek Arné aan zijn jasje

Arné van Esch – dé man van de Decorette-afdeling bij Woonplaza Oirschot – valt het best te omschrijven als Handige Harry. Hij draait zijn hand voor geen enkele klus om en bezit de gave om de wensen van de mensen binnen no-time te scannen. Dat zal Arné van zichzelf nooit zeggen;ondernemer Tim van de Wal daarentegen wel. Niet voor niets haalde hij hem ruim een jaar geleden naar Oirschot.

Vanuit zijn woonplaats Haaren, rijdt de Formule-1 liefhebber via Oisterwijk en Spoordonk iedere dag fluitend naar de Haven, ondanks dat hij op zijn rit ruim dertig drempels tegenkomt. Het is een druk baasje, hij klust graag, is zowat iedere avond onder de pannen. Mensen in zijn omgeving doen regelmatig een beroep op ‘m, en hij helpt ze graag een handje. Arné werkte jarenlang met succes in de beddenbranche, maar had behoefte aan een ommezwaai in zijn loopbaan. Tim kwam op het juiste moment.

Gebak van een klant

Arné vind Woonplaza Oirschot een veelzijdig bedrijf, van alle markten thuis. “De mensen hoeven voor de totale inrichting van hun huis en tuin echt niet als een dolle van A naar Z te rijden, of zich suf te internetten. Kom gewoon naar hier! Dat levert gegarandeerd minder stress op. Mijn collega’s van Woonplaza Oirschot en ikzelf nemen de tijd, attenderen de mensen op de mogelijkheden. Samen streven naar de juiste keuze, daar staan we voor. Onlangs kregen we gebak van een klant, zij was hartstikke gelukkig met de kleuren in haar opgeknapte huis. Dan kan mijn dag niet meer stuk.”

Het komt dik in orde

Bent u uw oude gordijnen beu? Zijn de deuren en kozijnen toe aan een likje verf? Altijd al een sfeervolle vloer gewild? Gaat u voor trendy behang en shutters in het nieuwe huis? Of zijn de traptreden toe aan een renovatie? Misschien weet u helemaal niet welke kant het opgaat? Ziet u eigenlijk door de bomen het bos niet? Trek Arné aan zijn jasje en het komt dik in orde. Hij is de rust zelve, komt bij de mensen thuis indien gewenst, heeft kennis paraat en weet: “De kans dat je slaagt bij ons is erg groot.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *