Op de fiets door tûrp

Het valt aan de buitenkant nauwelijks op dat Hotel de Moriaan een hotel is. En dat is de bedoeling. Eigenaars Ad en Lian van de Wal – rasechte Oirschottenaren  – vinden een huiselijke uitstraling namelijk belangrijk. De binnenkant van de kamers en appartementen oogt eveneens intiem en comfortabel. Zeker geen standaard indeling, over het kleinste detail is nagedacht. Een mooie stek! Ook om langere tijd met plezier te wonen.

Voor (buitenlandse) zakenlui bijvoorbeeld, of expats die voor een project een hele poos in Nederland zijn. Hun laptop past perfect op de grote werktafel en na een verkwikkende douche voelt het matras hemels. Zelfs vergaderen in het appartement is mogelijk. Wat dacht u van familieleden die buiten de grenzen wonen; overkomen en naasten willen ontvangen? Dan is de keuken met kookplaat, het koffiezetapparaat en ander keukengerei toch knap handig. Mensen die hun huis verkocht hebben en in alle rust willen uitkijken naar een andere woning ontvangen Ad en Lian eveneens. De mogelijkheden zijn legio; dat is dan ook de kracht van Hotel de Moriaan.    

Mensen uit alle werelddelen

Hotel de Moriaan is voor toeristen evenzeer the place to be. Prioriteit voor hen – en voor wie niet? – is goeie WiFi!  Geen paniek; dat is top geregeld. Ad en Lian laten niets aan het toeval over, kunnen inspelen op last-minute boekingen en omgaan met mensen uit alle werelddelen. Bovenal streven ze naar tevreden gasten, ongeacht waar ze vandaan komen. Lian: “Als ze een goede nachtrust achter de rug hebben, zich thuis voelen, een mooi toeristisch uitstapje maken, onder de indruk zijn van de natuurgebieden en graag terug naar Oirschot komen genieten wij.” Ad: “Mensen het naar de zin maken, hun verwachtingen overtreffen, dat is de essentie. Wanneer ik op de fiets door tûrp trap, om ingrediënten te kopen bij de plaatselijke winkeliers voor een culinair viergangenmenu in restaurant De Proefkamer ben ik in mijn element. En weet…! In ons restaurant is iedereen welkom.”

Hotel de Moriaan heeft mooie (fiets-)arrangementen tegen speciale prijzen en een toegankelijk appartement op de begane grond. In restaurant De Proefkamer word op geplande dagen een vastgesteld viergangenmenu voor u geserveerd.        

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *