Of je plant lust!?

Ik ben Loes. Kolsters van achter. Fijn dat ik me even aan jullie mag voorstellen. Ik woon in Oostelbeers. Gaat er al een lichtje branden? Nee? Ik ben conductrice, moeder van “Is de nieuwe Donald Duck er al?” En  ook van “Mam, mag ik jouw mascara lenen?” Dochter van Ad. Je weet wel, die vroeger banketbakker was, die van de Huijgevoort. En van Liesbeth, uit de Boterwijksestraat. Verder ben ik mensbediende van een
terrorkater genaamd Gizmo, gastadres voor couchsurfers, heb ik een minibieb in de tuin en lees ik graag. Struin ik het liefst rommelmarkten af en heb m’n huis volgens vrienden ingericht als een soort veredelde kringloopdependance. Ik zing graag hard (en vals) met de radio mee in de auto. Bak graag taart én probeer het bestuur van de buurtvereniging en dorpsraad te ondersteunen. Een van mijn andere hobby’s is in bad liggen. Maar… mijn grootste hobby of liefhebberij, liefde zelfs, is koken. Koken en bakken dus. Ik heb deze liefhebberij samengevat als Rebelicious (kookt). Misschien kook en bak ik net een beetje anders dan dat jij dat doet. Ik bak en kook namelijk plantaardig. Veganistisch dus. Dat wil zeggen dat ik voor mezelf geen vlees, honing, melk, kaas, eieren, “gewone” boter en slagroom gebruik. Hoor ik je daar denken….”O dan is het vast zo’n dunne spriet die alleen maar sla en gras en konijnenvoer eet.” Of “Zo’n geitenwollen sok die quinoa heilig heeft verklaard?” Nou niets is minder waar! Dat ga ik jullie laten zien en lezen. In iedere editie van dit mooie magazine. Met recepten, samenwerkingen met lokale ondernemers en natuurlijk smakelijke foto’s!

VOLGENDE EDITIE: Veganistisch eten is toch onvoorstelbaar duur???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *