Koninklijke kapsels in Oirschot

Een gouden loper voor de ingang van een kapsalon met de naam HairQueen? Zou dat soms duiden op een majestueus ontvangst en dito kappersbehandeling na binnenkomst? Niet dat eigenaresse Anneke en haar team klanten verwelkomen met een diepe buiging, maar de Oirschotse haarkoninginnen hebben absoluut de skills om u van een moderne coupe te voorzien. En de klant is werkelijk koning. Klinkt goed! 

 Wat is typisch Hairqueen?

#Creatief en gedreven

#Brabantse gemoedelijkheid

#Krullen-knip-techniek CURLSYS

#Thuis in de duurzame producten van Davines

#Eerlijk advies

#Extensions

#Visagie

#Voordelig knip abonnement voor heren

De gezichten achter deze kappershanden?

Anneke – Jessie – Nathalie – Neeltje – Shakyra

Een super enthousiast en deskundig team!

Tien jaar geleden opende Anneke de deuren van HairQueen op één van de uniekste locaties aan de Markt. Daar waar het bruist en leeft. Ze kan zich geen betere plek wensen en is supertrots op de verbouwing. Een nieuwe look én een stuk groter. “Toch hebben we de sfeer van een knusse huiskamer weten te behouden. Het is belangrijk dat iedereen zich gemakkelijk en prettig voelt. Een bezoekje aan de kapper is tenslotte een beleving, een rustmoment. Alle teamleden zijn vakbekwaam, ik vertrouw onze klanten voor de volle honderd procent aan ze toe.”

Harmonie tussen product en dienst

De kwaliteit van het haar en de hoofdhuid staat bij HairQueen voorop; daarom past het huismerk Davines zo goed bij de salon. De producten van dit Italiaans merk zijn duurzaam, staan voor Italiaanse schoonheid en zijn vrij van parabenen en sulfaten. Toch een geruststellend idee dat HairQueen zuinig is op onze haren. Dankzij trainingen blijven de kapsters zich continu ontwikkelen. Zo werd onlangs een event in IJsland bijgewoond, waar ’s werelds bekendste kappers acte de presence gaven. Anneke, Jessie, Nathalie, Neeltje en Shakyra maken van ieder kapsel een succes, ze zijn vooruitstrevend. “Als de klanten blij zijn met het resultaat, doen wij een vreugdesprongetje.”

Afspraak maken? Dat kan bij HairQueen ook online!

Op foto van links naar rechts

Jessie – Shakyra – Nathalie – Neeltje – Anneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *