“Ik kijk continu om me heen.”

Het pauselijk bezoek in Rio de Janeiro. Optredens van Cirque du Soleil. Festivals zoals Tomorrowland, Zwarte Cross en Decibel. Is er tijdelijk sanitair nodig binnen of buiten de landsgrenzen? Van Overbeek Sanitair is erbij. De producten van eigenaar Peter van Overbeek gaan de hele wereld over en het bedrijf blijft in ontwikkeling. Ze zijn marktleider. Van Overbeek Sanitair? Zit dat bedrijf niet langs de snelweg?

Klopt! Het hoofdkantoor zetelt echter op industrieterrein De Stad; in gemeente Boxtel is standplaats nummer drie gevestigd. Peter is op zoek naar een unilocatie welke hij hoopt te vinden in Oirschot; hier liggen de roots. En buiten dat. De samenleving moet dit bedrijf sowieso binnenboord zien te houden. Van Overbeek Sanitair zet Oirschot op de kaart. Een Brabants familiebedrijf om trots op te zijn.

Van Overbeek Sanitair

Vanaf de oprichting door ‘ome Kees’ is het bedrijf gespecialiseerd in de verhuur van tijdelijke sanitaire voorzieningen. Als vakantiewerker keek Peter al rond in het bedrijf van de tweelingbroer van zijn vader. Vond later een baan in de High Tech machinebouw en nam zeven jaar geleden het roer over. Innovatief – Ondernemend – Ambitieus. Peter ten voeten uit. “Mijn hoofd staat nooit stil, ik kijk continu om me heen of het beter kan. Dat zie je terug in onze verhuurvloot. Zowat elk jaar introduceren we een nieuwe product. De focus ligt op hogere kwaliteit, snellere opbouw, minder waterverbruik en efficiënter transport.”

Hecht team

Als puber struinde Peter met vrienden al festivals af en doet dat nog steeds, zij het in een andere hoedanigheid. “Het is leuk om te zien dat de lokale jeugd diezelfde ervaringen opdoet. Vakantiebaantje in de zomer en met vrienden genieten. Als je eenmaal gewend bent aan de dynamiek van deze branche is elke dag een avontuur. We hebben een vast, hecht team wat onder druk kan presteren. Ook veel vakantiewerkers uit de regio dragen in de zomer hun steentje bij. Direct contact met de medewerkers en klanten is van essentieel belang. Afspraken nakomen en kwaliteit leveren idem dito. We verkopen principieel geen nee. Toegegeven! Dat levert wel eens stress op.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *