“ Ik ben op zoek naar iemand die blijft plakken”

Voor Adrie van Brunschot – geboren en getogen Oirschottenaar, eigenaar van Brunschot Projecten– was het van meet af aan duidelijk dat zijn bedrijf het levenslicht zou zien op Oirschotse bodem. Vanwege de sterke binding die hij voelt met het dorp, maar ook uit strategisch oogpunt. Immers…! Vanuit het pand aan het Wilhelminakanaal is hij snel in Tilburg, Eindhoven en Den Bosch.

De roots van Adrie liggen op ‘de hei’, des te bijzonder dat het bedrijfspand op een steenworpafstand van zijn ouderlijk huis ligt. Hard werken en mooie producten leveren voor een eerlijke prijs is zijn filosofie. Ongetwijfeld in navolging van zijn ouders Janus en Gonnie, ze hanteerden immers dezelfde visie. Beiden verloor hij onlangs in amper één jaar tijd, even onwerkelijk als werkelijk. Maar hij ervaart overweldigende steun van zijn medewerkers, dat kenmerkt de sfeer en onderlinge verhoudingen in hun moderne studio. Het team van professionele vaste medewerkers werkt iedere dag met plezier aan tal van producties.

Degene die hier deel van uit wil maken neemt nu zijn/haar mobiel in de hand, toetst op de cijfers 0499-577322 en maakt een afspraak met mogelijk een toekomstige collega aan de andere kant van de lijn. Gewoon  binnenlopen is ook een optie, graag zelfs. Brunschot Projecten is op zoek naar personeel Brunschot Projecten is sinds de oprichting flink gegroeid en concentreert zich op mooie grote reclame projecten in binnen-en
buitenland. Adrie: “We kunnen momenteel voor onze montage en productieafdeling bevlogen mensen gebruiken met handige handen, een portie perfectionisme en de bereidheid om effectief samen te werken. En de wil om te streven naar een mooi, goed product waarop je trots bent. Waarvan je kunt zeggen: ‘Kekt’us! Daar heb ik een belangrijk aandeel in gehad’. Montage is misschien wel het meest essentiële en interessantste onderdeel van ons vak. Het is een toffe uitdaging om bedrijven te laten opvallen, wagens bestickeren voor Tour de France en werken op kunstbeurs TEFAF. Tegen iedereen die is getriggerd door bovenstaande informatie zou ik willen zeggen, probeer het uit en blijf vooral plakken.”

 

Brunschot Projecten
Moorland 3G
0499 – 57 73 22
info@brunschot.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *