Een stoffeerder die niet stoffig wordt

Annemieke en Arno van Eeten runnen al zo’n dertig jaar Woninginrichting van Eeten, een begrip in De Beerzen en omstreken. Om zo af en toe los te komen van het bedrijf én elkaar, pakt Arno zijn motor voor een mooie toertocht en Annemieke de racefiets of microfoon. Zo houden deze ouders van drie kinderen hun leven in goeie balans en blijven ze fris en fruitig.  

Opa Nol is de grondlegger van woninginrichting van Eeten; toog voor de tweede wereldoorlog al met lappen stof langs de deuren van de boeren. Jac van Eeten nam het roer over en gaf drie decennia terug het stokje door aan zijn zoon Arno. Zoals het er naar uitziet komt er geen vierde generatie; de kinderen van Arno en Annemieke kiezen een andere weg waarvoor alle begrip is. Een gemis aan opvolgers staat vernieuwing niet in de weg. De stoffeerder wordt zeker niet stoffig! Hij blijft up to date door ontwikkelingen en trends op de voet te volgen. Dat is belangrijk! Waarom? Omdat u en ik over de inrichting en aankleding van onze woning lang nadenken én de knoop doorhakken niet zo simpel is.   

Vakmanschap is meesterschap

Want de keuze is reuze, ook bij van Eeten. Juist daarom neemt Annemieke alle tijd om samen met de klant tot een tevreden besluit te komen: “Ik denk mee, houd rekening met de persoonlijke wensen. De aankleding van een huis verdient aandacht.” Arno gaat naar de mensen thuis om alles zorgvuldig in te meten en te monteren. Hierbij geldt: “Vakmanschap is meesterschap.”   

Samen zijn ze een sterk duo. Hun einddoel? Tevreden klanten.

Mooie items en een fijne pasvorm

Van Eeten is van alle markten thuis, een veelzijdig bedrijf. Zo verkopen ze naast  gordijnen ook horren, zonwering, vloeren en dames/herenkleding. Annemieke: “De combinatie van mode en woninginrichting is superleuk. We zien in beiden dezelfde trends en kleuren terug. Natuurlijke materialen, mooie items en een fijne pasvorm met een goede prijs/kwaliteitsverhouding is hierbij het credo. Nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *