Een hovenier die durft

Jong en ambitieus! Zo startte Pieter van Gestel zijn hoveniersbedrijf. Nu – tien jaar later – leggen hij en zijn team mooie, doordachte tuinen aan. Staan ze bekend om hun uniciteit. Een tuin is een verlengstuk van de woning. Terecht. We komen erin tot rust, het is een beleving, ultiem genieten. Bij van Gestel Hoveniers weten ze dat als geen ander.

Handig om te weten allereerst…!

Een tuin kan het hele jaar door aangelegd worden.

Pieter van Gestel, afkomstig uit Middelbeers en de Spoordonkse Ellen Beekmans wonen met hun kinderen Wies en Faas in het verbouwde stalgedeelte van het ouderlijk huis van Ellen aan de Bekersberg. Drie jaar geleden verruilde zij een baan in het onderwijs voor een rol achter de schermen in het hoveniersbedrijf. Ellen: “Hoewel ik een redelijk compleet beeld had van wat me te wachten stond, was het een spannende stap. Samen met je man een bedrijf runnen. Hoe pakt dat uit?” Nou…! Goed dus.  

De onderscheidende kracht

Met medewerkers Joep en Tom zijn ze graag gezien in Oirschot en verre omstreken, worden ze geroemd om hun inzet en deskundigheid. Geen één tuin is bij hoveniersbedrijf van Gestel hetzelfde. Pieter bedenkt altijd iets nieuws, ook al lijkt dat op het eerste gezicht een onhaalbare kaart. Een teken van lef en durf. Streven naar een tuin waarvan er geen tweede te vinden is, dát is de onderscheidende kracht. Pieter: “Wij zijn altijd op zoek naar originele ideeën, één van onze belangrijke uitgangspunten. Net zoals dat ene stapje extra zetten zodat de opdrachtgever jaren vooruit kan. Niet iedereen heeft zin en tijd om urenlang in de aarde te wroeten, willen tijdens de vrije weekenden vooral relaxen in de tuin.” Pieter en zijn team nemen naast de aanleg dus ook het onderhoud met alle plezier op zich. 

Speels is hot

Van Gestel Hovenier speelt in op trends. 2019 kent een aantal inspirerende, speels en kleur bijvoorbeeld zijn hot! Wie de tuin wil upgraden met de nieuwste snufjes is bij hen aan het juiste adres. Exclusieve en betaalbare tuinen, daar gaan ze voor. “We schudden geïnteresseerden graag de hand en nemen alle tijd voor ze.”   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *