Denise heeft een klip en klare visie

Eén keer per maand vertrekt Denise Stoof zondags in alle vroegte naar Berghem nabij Antwerpen. Ze roemt de producten van de bakker en de slager aldaar. Om van de chocolaterie en de kaaswinkel nog maar te  zwijgen. Met volle tassen keert ze altijd huiswaarts, bourgondisch als ze is. België loopt voorop in het gebruik van natuurlijke ingrediënten. De eigenaresse van De Ster Kaas & Culinair wordt daar blij van.

Dit uitstapje is een inspiratiebron voor de in Den Haag geboren Oirschotse. Hoewel Denise de laatste tijd vaker een pas op de plaats maakt, “Altijd maar jagen is niet goed”, blijft ze streven naar perfectie. Dat vertaalt zich in top kwaliteit, oogstrelende etalages en een sfeervolle toonbank. De sleutelwoorden? Onderscheidend, vernieuwend en kritisch zijn. Ze rolde per toeval in de detailhandel en toonde destijds lef door het karakteristieke pand aan de Molenstraat over te nemen en te updaten.

“Mijn moeder is mijn klankbord.”

Haar visie is klip en klaar: “De klant moet zich welkom voelen. Ze hoeven niets te kopen, ze mogen kopen. Gezelligheid staat voorop! Er valt altijd iets te proeven. Mijn team en ik streven ernaar om producten nog lekkerder te maken of leuker te presenteren. Goed eten en drinken, dat vind ik belangrijk.” En dus is het bij Denise en haar man – antiquair Micho van Kollenburg – een zoete inval. Iedereen kan aanschuiven, de tafels zijn puik gedekt en de pannen flink gevuld. Gelukkig is ze een fanatieke sportster. “Want tja. Die kilo’s, die kilo’s hè!” Wandelen in het Oirschots buitengebied houdt haar eveneens fit en energiek. “Wij wonen in een mooie omgeving met prachtige, veelzijdige natuur! Dat vergeten we weleens. Met beide benen op de grond probeer ik bewust te leven en bewust te genieten. Mijn moeder is mijn klankbord hierin, zij reset me op tijd. Van fijne mensen om me heen word ik gelukkig. Van tevreden klanten idem dito. Stap allen gerust binnen bij De Ster. Niets is zo
smakelijk als een vers gesneden pondje kaas.”

De Ster verzorgt ook:
• Kookworkshops
• Catering
• Relatiegeschenken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *