Burger pak je kans!

Kom een kijkje nemen bij ZLTO Late Night

Geïnspireerd door RTL Late Night en Sporringse buurt, organiseerde ZLTO Oirschot-De Beerzen drie jaar geleden voor de eerste keer hun eigen Late Night talkshow. Boeiende tafelgesprekken van maximaal vijftien minuten, gerelateerd aan de agrarische sector. De toon is zowel serieus als lichtvoetig, twee tegenstellingen die prima samen blijken te gaan. Zo zaten er vorig jaar onder andere drie generaties Van der Heijden aan tafel. Christ, diens zoon Peter en kleinzoon Daan. Ze hadden een persoonlijk én interessant verhaal te vertellen over de ontwikkelingen in de agrarische sector.  

Elise Bressers, Adrie van Spreuwel en Maarten van Overbeek – mede- organisatoren van ZLTO Late Night – zijn enthousiast over het programma van de komende editie: “Zo zullen Niels en Joost van den Oetelaar, zonen van fotograaf Nely van den Oetelaar, gaan praten over hun hartstocht en ondernemersdrive. Niels heeft inmiddels zijn eigen patisserie en zijn broer is een biologische vollegrondsteler. Na het behalen van het Has-diploma had Joost ongetwijfeld een goedbetaalde baan kunnen krijgen. Hij volgde echter zijn hart en startte een biologisch bedrijf vanuit ideologische overwegingen. Wil je weten waarom? Kom dan luisteren! Wij garanderen een inspirerende avond.”

Ingrijpende thema’s

De zuidelijke land- en tuinbouworganisatie (ZLTO) zet zich in voor haar agrarische leden, willen een luisterend oor zijn voor boeren, burgers en buitenlui. Hun drive is openheid en transparantie. De agrariërs tonen aan elkaar én de burgers hun bedrijvigheid. Laten zien waar ze mee bezig zijn; dat is het credo. ZLTO Late Night leent zich hier bij uitstek voor. Ingrijpende thema’s worden niet geschuwd. Zoals de stoppende, malende boer! Een actueel en ingrijpend onderwerp.  ZLTO Late Night is niet alleen bedoeld voor de leden van ZLTO. Sterker! Juist burgers zijn van harte welkom. Ze mogen (scherpe) vragen stellen en zullen op deze avond als eerste getuige zijn van een tweetal videoreportages over prachtige bedrijven die Oirschot, Spoordonk en De Beerzen rijk zijn. Burger pak deze mooie, unieke kans! Heel graag tot ziens op vrijdag 13 september aanstaande.

ZLTO Late Night

Vrijdag   13 september 2019

Locatie   Straten 10 Oirschot, op het Trekker Trek terrein

Tijd         20.30 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *