Adverteren is gezien worden

Dankzij de gouden combinatie van beeld, tekst en vormgeving valt elke advertentie op in dorpsmagazine Kektus. De creatieve tekstschrijvers en fotografen van het kektus team helpen u met alle plezier om op dé perfecte manier uw boodschap over te brengen.

Heeft u interesse om te adverteren, mail naar info@kektus-magazine.nl of bel met Lotte Scheepens 06-23325306 voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Bekijk eventueel ook haar persoonlijke website www.lotscommunicatie.nl

Of een advertentie zijn werk doet hangt af van een heleboel onvoorspelbare factoren.  Als adverteerder heb je maar grip op twee zaken: Wat wil je de mensen presenteren (inhoud) en hoe ga je dat doen (vorm)? Vervolgens is de allerbelangrijkste vraag: wat wil de lezer lezen?

Het verhaal achter de ondernemer… Een brandend content artikel prikkelt de lezer. Jouw boodschap blijft beter en langer hanger. Als ondernemer moet je je best doen om op te vallen. Kektus helpt je daarbij in de vorm van een brandend content artikel.

De huidige consument c.q. lezer is kritisch in het consumeren van media. Hij – en zij – willen pakkende, interessante en geloofwaardige verhalen. Het gaat om de overtuigingskracht van de content. Propaganda voor het bedrijf en het belang van de klant dient in balans te zijn. Door het verhaal achter de ondernemer op te tekenen in combinatie met professionele fotografie boeit en bindt je de lezer. Informeren, amuseren en inspireren zijn de sleutelwoorden.

Verspreiding en oplage

Optimale aandacht in 8.000 exemplaren Huis-aan-huis exclusief verspreid in Oirschot, Spoordonk en De Beerzen.

Oirschot 10.284 inwoners
Spoordonk 2.145 inwoners
De Beerzen 6.171 inwoners

Daarnaast is dorpsmagazine Kektus gratis mee te nemen bij het gemeentehuis en Brandstore Visit Oirschot en wordt op diverse andere plekken neergelegd om in te kijken.

Kektus verschijnt vier keer per jaar.